Sverige Mäklaren


Jobba med oss


Vill du bli SverigeMäklare på din ort?

Som SverigeMäklare får vi FLER förfrågningar gällande försäljningsuppdrag och STÖRRE möjlighet att erhålla uppdragen. Gemenskap och nytta av mäklarkollegor runt om i Sverige.

Tillsammans är vi starkare i konkurrensen om försäljningsuppdragen och har stordriftsfördelar gällande inköp av material och marknadsföring mm. Kanske en nystart för dig som arbetat som mäklare några år eller en rivstart för dig som är nyutexaminerad. Du kommer snabbt igång till en låg startkostnad.

Våra kontor - Hitta en mäklare

Kontakta ditt lokalkontor för mer information om Sveriges mest prisvärda mäklartjänst.
Kontaktformulär

Franchisetagare sökes


Mäklare Stockholm & över hela Sverige!


SverigeMäklaren öppnar kontinuerligt kontor över hela Sverige. Det är viktigt för oss att det går bra för våra mäklare och därför har vi en tydlig och informativ introduktionsutbildning och därefter givetvis ett kontinuerligt stöd och vidareutveckling av ditt kontor.

Ditt företag betalar en låg fast anslutningsavgift per månad till Sverige Mäklaren som återinvesteras till 100% i kedjan genom marknadsföring och konceptutveckling mm. Ingen rörlig avgift, du behåller själv hela din provision från försäljningsuppdrag.

Välkommen att höra av dig!
Telefon: 070-416 46 09
Telefon: 0770-877 122 (lokalsamtalstaxa)© 2009-2014 Sverigemaklaren.se - SverigeMäklaren. Fastighetsmäklare och lokal mäklare.